Skip navigation MENU

Vacature

Mechanical Engineer

Apeldoorn (Regio)

Introductie

Altijd al de ambitie gehad om in de high-tech & semicon aan nieuwe klantspecifieke ontwikkelingen te werken? Dan is deze rol iets voor jou. Als Mechanical Engineer werk je in een klein multidisciplinair en informeel team aan de nieuwste machines en producten voor de chipindustrie. Je bent vanaf voortraject tot productiebegeleiding betrokken en krijgt volop de ruimte voor eigen initiatieven. Zie jij kansen voor een nieuw R&D project, of denk je een manier te weten om de klant een nog betere oplossing te bieden? Ga het maar regelen.

Functie

Als Mechanical Engineer werk je samen met 12 andere engineers en 8 collega's van elektro & software aan hoog complexe , klantspecifieke machines voor de chipindustrie. Je wordt in de verkoopfase aangehaakt om de eerste concepten op te zetten. Vervolgens ga je met het team in 7 tot 12 weken de volledige machine ontwikkelen in Solidworks tot aan productietekeningen en een klein deel werkvoorbereiding.

Zodra de machine gemaakt gaat worden loop je zo nu en dan even naar de monteurs om te kijken of alles duidelijk is. Hierdoor zit je niet alleen maar achter je bureau en heb je veel verbinding met de verschillende afdelingen in het bedrijf. Als Engineer denk je in oplossingen en kijk je verder dan 1 project. Mocht je een manier weten om het in de toekomst beter, efficiënter of goedkoper te ontwikkelen, ga je gang! Daarnaast liggen er veel kansen op het gebied van R&D. De machines moeten aan steeds strengere normen en complexere technieken & automatisering voldoen. Hiervan wordt nu nog veel uitbesteed, maar als jij dit met het team zelf wil en kan ontwikkelen sta je daar vrij in.

Aanbod

Dit mooie bedrijf bied een baan als Mechanical Engineer met veel vrijheid en mogelijkheden tot doorontwikkeling intern. Daarbij bieden ze je:

✓ Een marktconform salaris tussen €3.500,00 en €5.000,00 per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.
✓ Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.
✓ De mogelijkheid tot thuiswerken (max 2 dagen per week).
✓ Een goede reiskostenvergoeding van 0,23c per km, onafhankelijk van de reisafstand.
✓ Een flexibel urensysteem waardoor je met een tijd voor tijd regeling kan plussen en minnen indien je dat nodig hebt. Hierdoor kan je een goede werk/privé balans waarborgen.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature voor Mechanical Engineer? Solliciteer dan direct. Na ontvangst van je sollicitatie:

✓ Ontvang je direct een automatische ontvangstbevestiging.
✓ Krijg je binnen 3 werkdagen te horen of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.
✓ Plannen we een afspraak in bij het bedrijf als beide partijen enthousiast zijn.

Wil je meer informatie over deze baan als Mechanical Engineer? Neem dan contact op met Bram via 06-82552693. WhatsAppen? Natuurlijk!

Functie eisen

✓ Een afgeronde hbo-opleiding of aantoonbaar hbo-niveau door ervaring in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Automotive of aanverwant.
✓ Werkervaring als Mechanical Engineer in de maakindustrie. Je weet hoe het is om in een team te werken en vanaf aanvraag tot productie een project af te ronden.
✓ je kan overweg met SolidWorks

Organisatie

Deze innovatieve machineproducent is actief in ontwikkeling, productie, installatie en service van high-tech speciaalmachines. Ze ontwikkelen en produceren hoogwaardige productiesystemen voor bijvoorbeeld de halfgeleiderindustrie. De verkoop van de systemen vindt plaats bij klanten in Europa, Amerika en Azië. De machines worden op locatie volledig geassembleerd en getest voordat ze internationaal verscheept worden. Hierdoor heb je als engineer veel contact met de werkvloer en kan je de producten die je maakt werkelijkheid zien worden.

De organisatie biedt ambitieuze professionals volop ruimte voor ontplooiing. De bedrijfscultuur is professioneel, informeel en collegiaal. Elke dinsdag is er bijvoorbeeld soep voor het personeel en er worden jaarlijks meerdere uitjes organiseert.

Mechanical Engineer
Geplaatst: 18-10-2024
Solliciteren
Collega's over T-Level
Referenties
Stel een vraag