Skip navigation MENU

Vacature

Strategic Buyer

Regio Barneveld

Introductie

Heb je een technische achtergrond en sta je ook commercieel stevig in je schoenen? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren strategisch inkoper.

De consultants van T-Level volgen in hun werkzaamheden allemaal de Recruitercode. De Recruitercode is een code die in 2018 is opgesteld door vakgenoten. Het staat voor bekwaam en integer recruitment. Waarden waarin de aangesloten consultants van T-Level zich natuurlijkerwijs kunnen vinden.

Functie

In de rol van Strategisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het inkoopbeleid. Samen met een team van collega’s werk je aan het uitzetten van de strategische richting en fungeer je als schakel tussen verschillende interne en externe belanghebbenden. Door vroegtijdig betrokken te zijn bij de bedrijfsprocessen, zorg je ervoor dat inkoopspecificaties duidelijk worden gedefinieerd en afgestemd op de behoeften van de organisatie.

Wat ga je doen?

✓ Je stemt de interne bedrijfsbehoeften af met de mogelijkheden die de markt biedt. Daarbij volg je actief marktontwikkelingen en identificeer je kansen en risico's om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van een Commodity Strategy.
✓ Je werkt nauw samen met afdelingen zoals R&D en supply chain om leveranciers tijdig te betrekken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties.
✓ Door middel van grondig marktonderzoek en een gestructureerd selectieproces bepaal je de juiste leverancierskeuze, waarbij je tijdens de onderhandelingen rekening houdt met aspecten zoals kostprijs, kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid.
✓ Je neemt deel aan make-or-buy-analyses om strategische beslissingen te ondersteunen met betrekking tot interne productie versus externe inkoop.
✓ Het uitwerken van duidelijke leveranciersovereenkomsten, inclusief financiële en logistieke voorwaarden, behoort tot je takenpakket.
✓ Je beheert de implementatie van nieuwe producten en aanpassingen binnen de externe supply chain om een soepele overgang te waarborgen.
✓ Je zet je in voor prestatieverbetering van leveranciers door gebruik te maken van het QLTC-principe (Quality, Logistics, Technology, Cost) en houdt deze verbeteringen continu in de gaten.
✓ Je ontwikkelt en voert een aanpak uit voor continue verbetering, gebaseerd op lean-principes, om teams te ondersteunen in hun samenwerking met verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Aanbod

Onze opdrachtgever zoekt een Strategisch Inkoper die fulltime beschikbaar is en biedt:

✓ Uitstekend salaris tot €6.500,00 bruto per maand. €0,23/km reiskosten vergoeding.
✓ 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen op basis van 40 uur.
✓ Vaste eindejaarsuitkering van 10% en vakantietoeslag van 8%.
✓ Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
✓ Kansen voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.
✓ Voortreffelijke pensioenregeling (PME).
✓ Informele en prettige werksfeer, met een actieve personeelsvereniging.

Is deze vacature voor Strategisch Inkoper iets voor jou? Solliciteer direct! Na ontvangst van je sollicitatie:
✓ Ontvang je direct een automatische ontvangstbevestiging.
✓ Hoor je binnen 2 werkdagen of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.
✓ Plannen we een afspraak in bij het bedrijf als we beide enthousiast zijn.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Danny via 06 - 344 84 561 of danny@tlevel.nl. WhatsAppen is uiteraard ook mogelijk!

Functie eisen

✓ Relevante HBO/WO opleiding richting supply chain/logistiek management, technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde;
✓ Je bent in staat om zelfstandig strategieën te bouwen en uit te rollen (zoals de commodity strategie);
✓ Ervaring met de financieel-economische aspecten m.b.t. inkoop;
✓ Bekend met automatiseringssystemen (ERP-systeem, Word en Excel);

Idealiter heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een internationaal en technisch bedrijf. Vanwege het internationale karakter beschik je tevens over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van geavanceerde sorteer- en verpakkingsmachines. Ze hebben een sterke positie op de wereldmarkt opgebouwd door de nieuwste technieken toe te passen en haar klanten centraal te stellen. Ruim 600 enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan aan de basis van dit wereldwijde succes, waarvan er ca. 380 op het hoofdkantoor werken. De bedrijfscultuur is pragmatisch, sociaal en gericht op doen. Technici die van innovatie en uitdagende techniek houden zijn hier perfect op hun plek!

Strategic Buyer
Geplaatst: 18-10-2024
Solliciteren
Collega's over T-Level
Referenties
Stel een vraag