Skip navigation MENU

Vacature

Electrical Engineer met Focus op Hardware

Ede

Introductie

Zie jij verbeterpunten waar niemand anders aan denkt? Is voor jou geen technisch probleem te groot? Dan zijn we op zoek naar jou! Op de afdeling zijn we op zoek naar een (Junior) Electrical Engineer. Een rol waarin jij jouw technisch inzicht, vaardigheden en creativiteit volledig kwijt kunt. Voel je je al aangesproken? Lees dan snel verder!

Functie

In de rol van (junior) Electrical Engineer bij onze opdrachtgever krijg je een mooie kans om met zowel de hardware als softwarekant van elektronische schakelingen voor innovatieve systemen te werken. Jouw technische nieuwsgierigheid en probleemoplossend vermogen komen tot zijn recht als je productietekeningen en opstellingstekeningen op het gebied van elektrotechniek uitwerkt. Je bent niet bang om wijzigingen in ontwerpen aan te brengen of bestaande concepten verder te ontwikkelen.

Niet alleen duik je in de technische details, maar je hebt ook contact met andere afdelingen en leveranciers. Je werkt zorgvuldig de productspecificaties uit en maakt een lijst met alle benodigdheden. Daarnaast check je ook de kwaliteit van het werk van je collega’s. En heb je een idee om iets te verbeteren of te optimaliseren? Dan draag je dat aan en voer je het uit. Je kunt dus echt je stempel drukken op wat wij doen.

✓ Ontwerpen, analyseren, en testen van elektronische schakelingen voor systemen
✓ Uitwerken van productietekeningen en opstellingstekeningen op elektrotechnisch gebied, en doorvoeren van eventuele wijzigingen in het ontwerp
✓ Werken aan klant specifieke orders en door ontwikkelen van bestaande concepten
✓ Zorgvuldig uitwerken van productspecificaties en maken van een lijst met alle benodigdheden voor productie en/of assemblage
✓ Bijhouden en vastleggen van relevante informatie, standaarditems en metadata in relevante databases
✓ Oplossen van productproblemen op werklocaties. Je bent maximaal eens in de twee maanden op pad.

Aanbod

Deze opdrachtgever is op zoek naar een (Junior) Electrical Engineer die 32 tot 40 uur per week beschikbaar is en biedt:

✓ Salaris tussen de €3.100,00 en €4.000,00 bruto per maand.
✓ Overvloed aan vakantiedagen met totaal 40 dagen (27 vakantiedagen en 13 ATV dagen). En mogelijkheid om thuis te werken.
✓ Ruimte voor ontwikkeling door middel van training en/of opleiding.
✓ Professionele maar informele werksfeer met gezamenlijke activiteiten met onze personeelsvereniging.
✓ De mogelijkheid om binnen 5-6 jaar te groeien naar posities zoals senior elektro engineer, R&D engineer, of andere richtingen binnen het bedrijf.

Functie eisen

✓ Beschikt over een MBO+ of HBO diploma in Elektrotechniek, Industriële Automatisering of vergelijkbare studieachtergrond
✓ Bij voorkeur ervaring met EPLAN, reageren mag ook als je ervaring hebt in andere programma’s.
✓ Capaciteit om zelfstandig oplossingen te ontwerpen en te realiseren op het gebied van hardware.

Organisatie

Onze opdrachtgever is wereldwijd toonaangevend en legt de nadruk op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun producten worden internationaal geprezen vanwege het gebruiksgemak en de uitstekende productervaring. Door voortdurende innovaties op het gebied van techniek en design versterken ze hun marktpositie. Als marktleider in Azië en het Midden-Oosten zijn ze momenteel volop bezig om hun aanwezigheid in West-Europa verder uit te breiden. Het bedrijf, gelegen in het midden van Nederland, beschikt over eigen engineering- en productiefaciliteiten en ontwikkelt maatwerkproducten die volledig aan de wensen van de klant voldoen.

Het engineeringsteam bestaat uit zeven Mechanical Engineers en vier Electrical Engineers, waarvan sommigen werken aan Research & Development (R&D). Er is sprake van een goede multidisciplinaire samenwerking binnen de afdeling.



Electrical Engineer met Focus op Hardware
Geplaatst: 03-10-2024
Solliciteren
Collega's over T-Level
Referenties
Stel een vraag