Skip navigation MENU

Vacature

Projectmanager Continuous Improvement

Arnhem

Introductie

Vacature voor Projectmanager Continuous Improvement in Velp (regio Arnhem). Een veelzijdige rol waarin je projectmanagementvaardigheden en procesoptimalisatie samenkomen. Dit is een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een vooraanstaand kenniscentrum in materiaalkunde, innovatie, duurzame oplossingen en efficiëntieverbetering. Je krijgt de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan de transitie van diverse industriële processen bij verschillende bedrijven in de industrie, met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende begeleiding en ondersteuning om jouw rol succesvol uit te voeren.

Functie

Als Projectmanager Continuous Improvement ben je verantwoordelijk voor het analyseren, verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen verschillende productieomgevingen & bedrijven in Nederland en België. Je begint met een uitgebreide inwerkperiode waarin je kennis opdoet van de specifieke industrie en processen. Na verloop van tijd ontwikkel je je tot een specialist die in staat is om strategische verbeterprojecten te initiëren en te leiden, waarbij je nauw samenwerkt met diverse stakeholders. Jij bent de technisch adviseur die deze mooie industrie naar het volgende niveau helpt.

Werkzaamheden:
✓ Uitvoeren en rapporteren van complexe technische opdrachten.
✓ Analyseren van diverse meetresultaten en optimaliseren bestaande procesinstallaties.
✓ Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en identificeren van verbeterkansen.
✓ Samenwerken met plantmanagers, engineers en toeleveranciers. Gericht op het ontwikkelen en implementeren van procesverbeteringsplannen met focus op efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid.
✓ Leveren van technische ondersteuning om processen te verbeteren en in het kader van investeringsvraagstukken (energie, machines en producten).

Aanbod

✓ Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling.
✓ Een (boven)marktconform salaris oplopend tot € 5.000,- bruto per maand, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
✓ 30 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
✓ Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding van 0,23c/km.
✓ Investering in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen en trainingen.
✓ Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.

Functie eisen

We zoeken een ambitieuze projectmanager die enkele jaren ervaring heeft met procesverbetering, engineering en/of projectmanagement. Iemand die niet meer zelf wil engineeren, maar naar een adviserende rol in de industrie wil toegroeien. Je hebt een sterke analytische achtergrond en de drive om continu te blijven leren en verbeteren. Daarnaast ben je communicatief vaardig en in staat om samen te werken met verschillende stakeholders om gezamenlijke doelen te bereiken.

✓ Afgeronde wo-studie in werktuigbouwkunde, energietechniek, procestechnologie of vergelijkbaar.
✓ Enige jaren werkervaring in de techniek, bij voorkeur als specialist of engineer in een maakbedrijf of bij een machinebouwer.
✓ Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Heb je interesse? Stuur ons dan je uitgebreide cv en een motivatiebrief. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Bram van der Schee via 06 82 55 26 93 of Bram@tlevel.nl.

Organisatie

Het bedrijf is een vooraanstaand kenniscentrum met een rijke geschiedenis in het ondersteunen van productiebedrijven met advies en technische expertise. Zij zijn gespecialiseerd in procesoptimalisatie, duurzame productie en het gebruik van innovatieve technologieën. De focus ligt op het ontwikkelen van efficiënte en milieuvriendelijke productiemethoden in diverse sectoren, waaronder de keramische industrie.

Met een sterk team van ervaren professionals en een platte organisatie, staat samenwerking centraal. Dit maakt het mogelijk om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends, zoals de energietransitie en circulariteit. Het bedrijf biedt een stimulerende werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid de drijvende krachten zijn achter voortdurende verbetering van processen en producten.

Projectmanager Continuous Improvement
Geplaatst: 03-10-2024
Solliciteren
Collega's over T-Level
Referenties
Stel een vraag