Skip navigation MENU

Vacature

Process Engineer

Zutphen

Introductie

Als Process Engineer bij dit innovatieve maakbedrijf ga je werken op de afdeling R&D. Samen met 10 collega's ben jij doorlopend bezig met het verbeteren en verder automatiseren van de productie. Ook heb je een sleutelpositie bij klantspecifieke ontwikkelprojecten op het gebied van kwaliteit, maakbaarheid en efficientie.

Een kans voor een technische starter of iemand met al ervaring in de procesverbetering om binnen een internationale marktleider jezelf verder te ontwikkelen.

Meer info? Bel of Whatsapp Bram van der Schee op 06 82 55 26 93

Functie

Je komt te werken in een klein en hecht team met veel kennis op het gebied van automatisering, kwaliteit en proces improvement. Samen met dit team ga je er voor zorgen dat het bedrijf en hun producten meegaan in de nieuwste ontwikkelingen. Dit begint bij het onderzoeken van de nieuwste technieken en collega’s overtuigen van je ideeën van waaruit je betrokken zal zijn bij het ontwerpen, bouwen en testen van nieuwe high end oplossingen. Je werkt daarbij nauw samen met productie, product engineering, maar ook leveranciers, onderwijsinstituten en klanten.

In de projecten krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en wordt jij dé aangewezen persoon om lean verbeteringen of machineaanpassingen te coördineren. Je gaat dus niet zelf sleutelen, maar bent wel doorlopend in contact met de productie en Technische dienst om jouw ideeën tot werkelijkheid te brengen.

Aanbod

✓ Salaris oplopend tot €5.200,00 bruto per maand.
✓ 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
✓ Reiskostenvergoeding
✓ Uitstekende pensioenregeling volgens de CAO Metalektro.
✓ Groei- en opleidingsmogelijkheden.
✓ Gedeeltelijk thuis werken? Geen probleem!

Word je enthousiast van bovenstaande functie?
✓ Solliciteer dan direct en ontvang gelijk een automatische ontvangstbevestiging.
✓ Hoor je binnen 3 werkdagen óf je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.
✓ Als we daarna allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in bij het bedrijf

Wil je meer info over deze baan als Process Engineer? Neem dan contact op met Bram via 06 82 55 26 93.

Functie eisen

✓ Minimaal een afgeronde HBO opleiding Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of aanverwant.
✓ Kennis van Lean six sigma.
✓ Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Organisatie

Al ruim 90 jaar ontwikkelt en produceert dit bedrijf high end tooling systemen. Doel hierbij is het voortdurend ontwikkelen en produceren van gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het productieprocessen verhogen wat resulteert in de 'lowest cost of ownership'. Om dit te kunnen realiseren wordt er wereldwijd samengewerkt met de belangrijkste ontwikkelaars, waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste technologieën. Het eindresultaat hiervan komt tot uiting in hoogwaardige producten met daarin unieke digitale technieken die aansluiten bij de groeiende vraag naar Smart Industry mogelijkheden. Hun producten worden wereldwijd gebruikt door fabrikanten in diverse sectoren zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, en de bouwsector.Hun producten worden wereldwijd gebruikt door fabrikanten in diverse sectoren zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, en de bouwsector. Het bedrijf telt ruim 350 medewerkers met eigen R&D, productie en een wereldwijde verkooporganisatie in Nederland, China en de VS.

Process Engineer
Geplaatst: 22-08-2024
Solliciteren
Collega's over T-Level
Referenties
Stel een vraag